Google Ads

Que és Google Ads?

Ads és un sistema de Google que permet a l’empresa realitzar anuncis publicitaris sense majors dificultats per a seduir al tipus de públic que s’interessa en el seu servei, per a això Ads requereix l’ús de paraules claus, com per exemple, «bones guitarres per a principiants», perquè la seva empresa aparegui entre les opcions que Google suggereix a l’usuari.

Que diferencia Ads a altres sistemes?

Ads està innovant donat l’auge de les tecnologies d’Internet i l’ús del Màrqueting Digital segons indica comScore en els seus últims estudis publicats en línia.

Les innovacions d’Ads estan fonamentades que altres serveis similars obligaven als publicistes pagar pel simple fet que Google mostrava el seu anunci en una pàgina, mentre que Ads aplica el sistema de pagament per clic, la qual cosa assegura que només implicarà pagament la publicitat que rebi un clic d’usuaris de la web interessats en el producte que es promociona.

Un altre punt interessant és que l’anunciant pot limitar la projecció de la seva publicitat a aquelles persones en cerca d’una cosa relacionada amb el seu producte, la qual cosa és possible configurant la seva aparició en funció de determinades paraules claus. Igualment, el servei no premia al que més diners inverteix en els seus anuncis, sinó al qual ajusta de millor forma els seus anuncis per a la satisfacció de l’usuari.

Fes créixer el teu negoci amb Google Ads

Adquireixi visibilitat davant els clients quan busquin negocis com el seu mitjançant la Cerca de Google i Maps. Només pagui pels resultats que obtingui, com a clics que dirigeixen al seu lloc web o trucades realitzades al seu negoci.

Permet que els teus anuncis apareguin quan algú busqui el que la teva empresa ofereix

Les persones entren a Google per a trobar idees sobre què fer, on anar o què comprar. Mostra els teus anuncis en Google, en el moment precís en què algú estigui buscant productes o serveis com els que tu ofereixes.

Un anunci oportú -sigui en el telèfon o en la computadora d’escriptori-, pot convertir a qualsevol persona en un valuós client.

Genera més visites a la teva web.

Augmenta les vendes en línia, les reserves o les teves bases de dades mitjançant anuncis que portin a les persones al teu lloc web.

Rep més trucades.

Augmenta les trucades de clients mitjançant anuncis que els permetin contactar-te amb un sol clic.

Augmenta les visites al teu negoci.

Atreu més clients a la teva botiga amb anuncis que permetin situar-la en el mapa.

Estableix un pressupost adequat per al teu negoci

Google Ads pot funcionar amb pràcticament qualsevol pressupost publicitari amb un mímin diari que el nostre assessor et recomanara i una quota mensual de creació i seguiment de la campanya. Mai excediràs el teu límit mensual i a més pots aturar o ajustar la teva inversió en qualsevol moment.

Uneix-te a Google per a trobar als clients adequats

Els nostres anuncis et permeten arribar a més clients adequats per al teu negoci, sense excedir el teu pressupost mensual. A més, et creem 2 o 3 anuncis perquè obtinguis millors resultats.

Truca o escriu per a rebre ajuda dels nostres especialistes en Google Ads.